04.03.2013 / 11:25
StoryEditor

Handlowa rewolucja specjalisty od ochrony środowiska

– Postawiłem na szeroki wybór asortymentu z wyższej, średniej i ekonomicznej półki cenowej – mówi właściciel sklepu Krzysztof Czyż, pozujący przed długą na 10 metrów ladą nabiałow ()
– Postawiłem na szeroki wybór asortymentu z wyższej, średniej i ekonomicznej półki cenowej – mówi właściciel sklepu Krzysztof Czyż, pozujący przed długą na 10 metrów ladą nabiałow ()
– Postawiłem na szeroki wybór asortymentu z wyższej, średniej i ekonomicznej półki cenowej – mówi właściciel sklepu Krzysztof Czyż, pozujący przed długą na 10 metrów ladą nabiałow ()
()
– Postawiłem na szeroki wybór asortymentu z wyższej, średniej i ekonomicznej półki cenowej – mówi właściciel sklepu Krzysztof Czyż, pozujący przed długą na 10 metrów ladą nabiałow ()
()
– Postawiłem na szeroki wybór asortymentu z wyższej, średniej i ekonomicznej półki cenowej – mówi właściciel sklepu Krzysztof Czyż, pozujący przed długą na 10 metrów ladą nabiałow ()
()
– Postawiłem na szeroki wybór asortymentu z wyższej, średniej i ekonomicznej półki cenowej – mówi właściciel sklepu Krzysztof Czyż, pozujący przed długą na 10 metrów ladą nabiałow ()
– Postawiłem na szeroki wybór asortymentu z wyższej, średniej i ekonomicznej półki cenowej – mówi właściciel sklepu Krzysztof Czyż, pozujący przed długą na 10 metrów ladą nabiałow ()
– Postawiłem na szeroki wybór asortymentu z wyższej, średniej i ekonomicznej półki cenowej – mówi właściciel sklepu Krzysztof Czyż, pozujący przed długą na 10 metrów ladą nabiałow ()
– Postawiłem na szeroki wybór asortymentu z wyższej, średniej i ekonomicznej półki cenowej – mówi właściciel sklepu Krzysztof Czyż, pozujący przed długą na 10 metrów ladą nabiałow ()
Zamiast zbudować nowy obiekt od podstaw, odrestaurował zrujnowany zabytek. A potem podjął się zmiany mentalności miejscowych klientów. Krzysztof Czyż jest handlowym nowicjuszem, ma jednak mnóstwo pomysłów i jest otwarty na sugestie kupujących. Dzięki temu prowadzony przez niego największy oraz najnowocześniejszy sklep w Łobżenicy bywa niekiedy jedyną czynną placówką w okolicy.

Dla wsi i miasteczek malowniczego Pojezierza Krajeńskiego, gdzie jest blisko 300 jezior, a na co trzecim słupie wysokiego napięcia gniazda mają bociany, standardem są głównie ni...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 97% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

22.04.2024 / 11:18
StoryEditor
Musimy w większym stopniu wykorzystać to, czym dysponujemy - Szymon Mitoraj, członek zarządu Grupa Eurocash [WYWIAD]
Szymon Mitoraj, członek zarządu Grupy Eurocash (fot. Wiadomoscihandlowe.pl/Łukasz Rawa)
Szymon Mitoraj, członek zarządu Grupy Eurocash odpowiedzialny za cyfryzację, w rozmowie z portalem wiadomoscihandlowe.pl omawia założenia strategii grupy w zakresie transformacji cyfrowej poszczególnych segmentów biznesu.

Pracę w Grupie Eurocash rozpoczął Pan w październiku. Odpowiada Pan za zarządzanie obszarem IT i transformację cyfrową Grupy. Gdy Pan zaczynał, proces zmian trwał już od dłuższe...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 98% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

27.04.2024 / 16:00
StoryEditor
Grillujemy! Jak przygotować sklepy na sezon grillowy? Podpowiadamy, jakie produkty będą się cieszyły w tym roku największą popularnością
45 proc. Polaków deklaruje, że w trakcie cieplejszych dni grilluje przynajmniej raz w tygodniu (fot. Shutterstock)
Rozpoczynający się wraz z początkiem maja sezon grillowy to okres zwiększonego popytu nie tylko na karkówkę, boczek czy kiełbasę, ale także napoje, sosy, przyprawy i różnego rodzaju akcesoria. Przed pikiem sprzedażowym warto zbudować optymalną ofertę oraz efektywnie ją wyeksponować.

Kiedy dni robią się dłuższe, a słońce mocniej przygrzewa, Polacy zaczynają masowo wykupywać ze sklepów mięsa i wędliny, ale także ryby oraz warzywa, które trafiają później na ru...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 98% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

05. maj 2024 06:40